صدف معدنی

صدف معدنی پالیز تجارت فاخر

صدف معدنی در انواع پودری، شکری و گرانول به عنوان یک منبع ارزان تامین کلسیم می تواند قیمت نهایی جیره خوراک دام و طیور را به شکل قابل توجه ای کاهش دهد.

تامین کلسیم جیره دام و طیور

صدف، کربنات کلسیم، پوسته تخم مرغ جهت تامین کلسیم جیره بکار می روند. هر چه اندازه ذرات منبع تامین کلسیم بیشتر باشد، این ذرات مدت بیشتری در چینه دان و پیش معده پرنده می مانند. اندازه ذرات سبب می شود، طیور آنها را راحتتر انتخاب نماید.

توصیه کارشناسان پالیز تجارت فاخر

در تغذیه دام و طیور باید به این نکته مهم و اساسی دقت نمود که علاوه بر اینکه کلسیم جیره تامین می گردد، نسبت کلسیم به فسفر جیره نیز به درستی رعایت شود، چرا که این نسبت بسته به نوع دام یا پرنده، نژاد، سن، جنس، هدف از پرورش و مرحله تولید یا رشد متفاوت است.

تاریخچه صدف معدنی

تاریخچه صدف معدنی را باید شهرستان گنبد کاووس جستجو نمود. میلیون ها سال پیش در منطقه آق بند در اثر پسروی آبها از دریای مازندران، مرجان ها و صدف های دریایی بر روی هم انباشته شده و اینک بعد از سپری شدن سال های متمادی به شکل فسیل در آمده اند. امروزه این مواد را صدف معدنی (فسیلی یا کوهی) نامگذاری کرده اند.

معرفی صدف معدنی

38 تا 40 درصد کلسیم خالص در صدف معدنی سبب شده تا این محصول به عنوان یک منبع تامین کلسیم در جیره های دام و طیور مصرف گردد. صدف معدنی جایگزین مناسبی برای سنگ کربنات، صدف دریایی و دیگر محصولات مشابه است.

صدف معدنی با توجه به نوع مصرف آن مانند دیگر محصولات مانند یونجه ؛ گندم و ذرت  در تغذیه دام و طیور  به شکل های مختلفی تولید می گردد:

صدف معدنی گرانولی (سایز 4.5 – 2.5 میلیمتر)

این نوع از صدف معدنی در فارمهای تخمگذار، اجداد و مادر و نیز بوقلمون و شترمرغ مورد استفاده قرار می گیرد.

صدف معدنی شکری (سایز 3 – 1 میلیمتر)

از صدف معدنی شکری در مزارع گوشتی و پولت و همچنین بلدرچین و مرغ تخمگذار استفاده می گردد.

صدف معدنی پودری (سایز 1 – 0 میلیمتر)

صدف معدنی پودر جهت استفاده در جیره گاوداری های گوشتی و شیری و همچنین مصرف در کارخانه های خوراک دام و طیور مناسب است.

صدف معدنی مش 400

نوع مش بیشتر مصارف صنعتی دارد. جهت اطلاعات بیشتر در خصوص خواستگاه این محصول می توانید از این مقاله استفاده کنید.

مطالب مرتبط

ذرت علوفه ای
جو خارجی
جو داخلی
سبوس برنج
سبوس جو